Interview met Micha Kat..

“For your Truth Freedom and Happiness”

Hallo Allemaal..

De media durft hun vingers niet te branden om een interview te doen met klokkenluider Micha Kat.. RHTV heeft reeds met Micha contact mee opgenomen om wat meer te weten te komen over de zaak Demmink..

Deze journalist heeft zich diep gaan graven in belangrijke mensen die in hoge posities zitten in de rechterlijke/justitiële macht.. Een naam kwam steeds naar boven drijven, dhr Demmink.. De (destijds) hoogste man van justitie.. Als journalist is hij achter dhr Demmink aan gegaan en er achter gekomen is dat de rechtstaat corrupt is.. Talloze keren aangehouden, of hij wou of niet.. Een agent zei zelfs “Hier zijn grote machten aan het werk” toen hij aangehouden werd..

De media maakte zelf via o.a Eenvandaag bekend dat er van alles mis was rondom deze ambtenaar; er scheen volgens de media zelf ‘vage bewijzen’ tegen hem te zijn.. Als er niks van waar blijkt te zijn, waarom besteed Eenvandaag er aandacht aan? Hier beelden van Eenvandaag uitzending..

Eenvandaag Joris Demmink verdacht

Er zal toch een kern van waarheid in zitten als de media er aandacht aan besteed.. Recentelijk had je in Amerika een massa arrestatie van een pedofiele netwerk in LA, er blijken allerlei hoog geplaatste mensen in deze netwerk te zitten.. Als het daar gebeurd, gebeurd het net zo goed hier, in Nederland.. Hier een artikel van de LA times;

http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-operation-broken-heart-arrests-20160621-snap-story.htm

In België kennen we de zaak Dutroux, in Engeland kennen we de zaak van Jimmy Saville, die 30 jaar lang ongestoord bij de BBC zijn handelingen kon doen met kinderen, maar in Nederland gebeurd er niks? Dat vind ik nogal moeilijk om te geloven..

Er is een grote doofpot gaande; en daar heeft Micha Kat zijn focus op gelegd, om het doofpot open breken.. Inmiddels gevlucht naar Ierland maakt hij videoboodschappen om de bevolking wakker te schudden.. Intimidatie via de wettelijke macht tegen een journalist omdat hij over een hoge, inmiddels ex- ambtenaar zegt dat hij Pedofiel is; zo ver is Nederland gezonken..

Zoals ik al in het begin zei, de media durft hun vingers niet te branden aan Micha Kat, maar, gelukkig is er een alternatieve media, waar RHTV bij hoort.. Hier een interview waar ik Micha Kat een aantal vragen stel over dhr Demmink; gezien dat dhr Demmink de 30ste voor moet komen in Arnhem..

Demmink interview 26 juni 2017

Dat was het voor nu;

“Deep behind enemy lines-For your Truth Freedom and Happiness”-citaat van Micha Kat

Groeten,
Rogier.


2 reacties op ‘Interview met Micha Kat..

  1. Klasse interview! Kort en bondig en to the point. Ik raad iedereen aan dit in de aanloop naar 30 juni nog eens goed te beluisteren.

    Like

Plaats een reactie