Kirkuk bevrijd?

Hallo Allemaal.. Na de illegale interventie van Amerika in Irak in 2003, is Irak in een machtsvacuüm gekomen en heeft het gezorgd voor extremistische groeperingen.. Ook degen die zij (VS) faciliteren, zoals Isis.. Goed; er is wel een regering die in Bagdad is, maar die hebben eigenlijk geen macht buiten Bagdad.. De volkswoede op een … More Kirkuk bevrijd?

Nederlandse media in Freefall 2; AD, NOS,NY Times

Hallo Allemaal.. Na Maandenlange onderhandelingen zijn ze er uit.. Er is een regeerakkoord, Rutte 3 lijkt nu een feit te zijn.. Het AD moet natuurlijk promoten dat de VVD goed heeft gedaan; zoals hoofdredacteur Hans Nijenhuis feitelijk tegen Rutte zei “Ik bepaal wie minister president wordt”.. Hetgeen te zien is in de volgende filmpje, waar … More Nederlandse media in Freefall 2; AD, NOS,NY Times

Defecte materiaal; defecte defensie..

Hallo Allemaal.., Na de controversiële boek van de ex VVD’er Ybeltje Berckmoes, dat schijnbaar geïnitieerd werd door de Forum voor Democratie, is de VVD weer in opspraak gekomen om defecte materiaal in de ‘Mali missie’; waar we als Nederland aan mee doen.. Netwerk Thierry Baudet hielp handje bij schrijven pikant boek van ex-VVD’er https://www.volkskrant.nl/politiek/netwerk-thierry-baudet-hielp-handje-bij-schrijven-pikant-boek-van-ex-vvd-er~a4518852/ Het … More Defecte materiaal; defecte defensie..

Catalaanse Onafhankelijkheid..

Hallo Allemaal.., Zondag 1 oktober 2017 zal de geschiedenis in gaan als de eerste breuk binnen de EU..; de Catalanen hebben gestemd voor onafhankelijkheid van Madrid.. Hier een korte geschiedkundig filmpje over waarom de Catalanen zich willen afscheiden van Madrid en de rest van Spanje..; Catalonia independence from Spain explained in 4 minutes (Catalonia referendum … More Catalaanse Onafhankelijkheid..

Clinton Body count.

Hallo Allemaal.. Daar stond ze dan..; de media stond achter haar, omdat ze de media natuurlijk in haar zak had.. Ze kreeg de vragen die zij zou moeten beantwoorden voor de uitzending van de presidentiële race tussen haar en Trump; -terwijl dat eigenlijk niet mag.. Ze had een hoorzitting net voor de race, maar dat … More Clinton Body count.

RHTVProductions is Terug..

Hallo Allemaal.. Het is vandaag 29 september..; mijn verjaardag.. Zoals gezegd in de live stream op Facebook zou ik vanaf mijn verjaardag weer beginnen met schrijven… Er is veel gaande in de wereld, met name Noord Korea en Spanje staan op de radar; zullen we een Amerikaanse oorlog mee maken met Noord Korea? Wat heeft … More RHTVProductions is Terug..