Over mij..

Hallo Allemaal..;

“Rogier, waarom doe je dit?; een website en een youtube kanaal opzetten?”

Dat werd mij onlangs gevraagd.. Sinds schrijven mij beter afgaat dan het verwoorden op video,doe ik het maar zo.. Hoewel, het gaat mij niet makkelijk af.. Hier zit ik dan achter mijn computer de wijde wereld te verkondigen; thans, voor degene die Nederlands begrijpen, waarom ik een artikel schrijf over waarom ik een youtube kanaal heb en waarom ik dit allemaal zit te verwoorden.. Ik ben niemand een verklaring schuldig.. Ik hoef ook eigenlijk geen youtube kanaal te hebben, dus waarom doe ik dit? Ik geef mijn mening over zowel globale/nationale/lokale politiek, omdat je naar mijn mening onderdeel bent van deze wereld, en zelf invloed kan uiten, hoe klein dat invloed ook is..

Zoals je in het introductie heb kunnen kunnen lezen, heb ik op jonge leeftijd veel van de wereld gezien; New York en de vroegere WTC complex staat me nog vaagjes bij.. Ik heb dan niet gezegd dat ik ook uit een politiek bewuste gezin kom.. Zelf volg ik de ontwikkelingen binnen Den Haag, en de rest van Nederland, en zie dat we hard achteruit hollen als land; nee sorry; Staat.. Land zijn we al lang niet meer sinds de machtswellustelingen en bankiers in de EU Nederland kapot hebben gemaakt.. En Nederland werkt er ook aan mee, dat is het meest zorgwekkende.. Heb ik daar invloed op?>; Nee, maar ik mag wel mijn mening openbaar verkondigen waar ik ergens mee eens ben, of niet mee eens ben.. Gewoon; iemand met een mening.. Al dan wel haperend, omdat er zoveel in mijn brein zit verstopt, maar dan heb je wel een oprechte mening.. En schrijven gaat mij beter af, hoewel ik zie dat ik erg lang doe om een artikel te schrijven.. Daar; heb je meteen antwoord op de vraag..

Kan je ervan vinden wat je wil; noem mij maar ‘complotter’ of een ‘verwarde gek’, het maakt mij feitelijk weinig uit wat je van mij denkt.. Ik geef mijn mening, kan je mee eens zijn of oneens, het ligt geheel aan jou.. Je kan ook op me schelden achter je computerscherm, maar vraag maar jezelf af of dat zin heeft.. Ik probeer mijn best om de realiteit te laten zien; en mijn mening te verkondigen en dat is iets wat mij bezig houdt.. Allemaal voor het goede doel, het naar mijn mening, morele pad.. Wellicht inspireer ik ook anderen hun mening te verkondigen, want dat is het meest belangrijke wat er is, vrijheid van meningsuiting.. Die vrijheid gebruik ik.., kan men vinden wat ze willen..

Goed, volgens mij heb ik genoeg geschreven, de eerste stap is gezet,

Gegroet,

Rogier

Advertenties