Nederlandse media in Freefall 2; AD, NOS,NY Times

Hallo Allemaal..

Na Maandenlange onderhandelingen zijn ze er uit.. Er is een regeerakkoord, Rutte 3 lijkt nu een feit te zijn.. Het AD moet natuurlijk promoten dat de VVD goed heeft gedaan; zoals hoofdredacteur Hans Nijenhuis feitelijk tegen Rutte zei “Ik bepaal wie minister president wordt”.. Hetgeen te zien is in de volgende filmpje, waar die in een (dreigende..?) toon tegen Rutte zegt “Luister, we kunnen ook Wilders Primer maken”;

What the Hague?! Myrthe Hilkens in gesprek met Hans Nijenhuis

Hier probeert het AD te compenseren voor het grote verlies van de VVD door een artikel te schrijven waar zij VVD promoten als grootste partij van de verkiezingen afgelopen maart; ondanks de fraude dat gespeeld heeft, waar geen woord over wordt gezegd..

https://www.ad.nl/politiek/check-hier-hoe-populair-rutte-iii-in-jouw-gemeente-is~abb49092/

Maastricht heeft 42% gescoord voor de huidige coalitie; 10738 stemmen gingen naar de VVD.. Toch is de PVV als grootste partij uitgekomen in Maastricht volgens de Limburger..;

http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170316_00037727/pvv-de-grootste-in-maastricht-pvda-kopje-onder

Rutte is helemaal niet populair in Limburg, velen vinden dat er eigenlijk geen Rutte 3 mag komen.. Het AD doet voorkomen alsof dat wel het geval is.. Net als de NOS, die op een gluiperige manier de Democraten beschermen, sinds er een schandaal in Hollywood is uitgebroken over filmproducent Harvey Weinstein..

https://nos.nl/artikel/2197384-grote-actrices-klagen-over-intimidatie-weinstein-obama-s-walgen-ervan.html

>Inmiddels hebben ook Democratische prominenten als Hillary Clinton en de Obama’s hun afkeer uitgesproken over Weinstein. De filmproducent spekte in de afgelopen 25 jaar de kas van de Democratische partij met meer dan 1,4 miljoen dollar, en de druk op Clinton en Obama om zich uit te spreken over het gerapporteerde wangedrag van Weinstein was dan ook groot.<

Alsjeblieft zeg; de Clintons wisten het al lang.. Bill Clinton aanwezig bij Jeffery Epstein in zijn prive vliegtuig de 'Lolita Express' naar het pedo paradijs eiland van Epstein.. "Just another day in Hollywood" wat Weinstein betreft.. Actrice Meryll Streep zei ook 'geschokt' te zijn over de verhalen rondom Weinstein, hoewel zij wel stond te applaudisseren voor Roman Polanksi, die een 13 jarige meisje verkrachtte in de jaren '70.. Polanksi wordt nog altijd gezocht door de FBI..

Hollywood is a Satanic Cesspool

Acteur Corey Fieldman kwam uit over de dingen die gebeuren in Hollywood..;

Corey Feldman: Pedophilia Is Hollywood's Biggest Problem

Het lijkt erop of de NOS de Democratische partij probeert te redden.. Het is al lang bekend dat de seksuele voorkeur van sommige filmproducenten op jonge kinderen valt.. Het is walgelijk; maar helaas gebeurd het wel..

Nu het toetje na de taart, de NYTimes is aan de tand gevoeld door onze vrienden van 'Veritasvisuals', die blootlegt hoe de NYTimes opereert in het nieuws en op sociale media.. Nick Dudich, "Public Strategy Editor" bij de NYTimes dekt voormalige FBI directeur Comey, toen bleek dat Comey gelogen had voor congres; omdat Comey een Peetoom van Nick is.. Comey moest voorkomen vanwege de Email verhoor; -wat in eerste instantie kwam door de Benghazi verhoor, toen ze erachter kwamen dat Clinton heel veel emails had verduisterd..

American Pravda, NYT Part I – Slanting the News & A Bizarre Comey Connection

Goed, volgens mij heb ik wel genoeg geschreven..

Groeten,

Rogier

Advertenties