RHTV,RTHVLive en Revolutionaironair..

Hallo Allemaal..

Het was weer eens nodig; ik moest een nieuwe mobiel hebben.. Mijn mobiel deed er erg lang over om op te laden en er kwamen geen updates meer voor de ingebouwde app.. Tsja, je moet met de tijd mee gaan; maar zo oud was mijn mobiel niet dacht ik zo.. Bleek dus wel, toen ik het na liet kijken door een vriend die er meer verstand van had.. 3 jaar is die mobiel met me meegegaan.. Hij kreeg al kuren; zoals de voorste camera die het niet meer deed, maar de achterste camera deed het nog wel goed..

Nu ligt mijn oude mobiel in de doos van de nieuwe.. Eigenlijk is de nieuwe hetzelfde model, maar iets groter en snellere processor.. Ik kan er ook mee streamen, dus dacht ik aan het segment RHTVLive; als ik op pad ga, kan men mij live volgen.. Ook is het gelukt de laptop weer aan de praat te krijgen, en heb ik op facebook al een paar keer getest; hoewel de laptop af en toe hapert..

Natuurlijk is er ook gewoon RHTV, zoals jullie gewend zijn.. RHTVLive heeft vandaag zijn eerste Live uitzending gehad in Maastricht..

De radio uitzending van Micha Kat is ook online gekomen.. Deze radioshow van Micha is deels mijn idee geweest.. Er is mij gevraagd of er misschien wel een middag van alternatieve media een goeie idee zou zijn om mensen bij elkaar te brengen.. Hetgeen dit al eerder gedaan is, en niet zo goed in de smaak viel.. Roddels, die mag die niet, en geen leidraad; ieder doet wat die wil.. Je zou het bijna een politieke schouwspel noemen..

Ik had het Micha voorgesteld, en hij vond een radioshow een beter idee.. Dat ik af en toe te gast mag komen, en ik had ja gezegd op dat voorstel, wetende dat zo’n meeting weinig zin heeft.. Elke Zondag avond om 19;00 is er een uitzending, het zal mij benieuwen hoe dit allemaal gaat verlopen..

Ook is Nico van den Ham naar voren geschoven als gast, maar wegens omstandigheden kan Nico hier aan niet mee doen.. Dit is natuurlijk de ideale gelegenheid om je als klokkenluider te melden tijdens de uitzending..

Goed, ik was eventjes een paar dagen afwezig, de geopolitieke verschuivingen zijn erg fascinerend.. Mosul is bevrijd; de Isis strijders geven zich over en het einde van de Kalifaat lijkt er aan te komen.. Dit allemaal dankzij Amerikaanse steun, die eigenlijk ook schuld zijn van veel ellende in Irak en Syrië.. Het tij lijkt te keren tegen de Pedofielen en corrupte machthebbers in de EU..

Geweldig die Trump en Putin, nu nog Oekraïne afhandelen.. In de Donbass wordt er nog steeds gevochten hier en daar.. We bekijken de globale verschuivingen, en houden ook onze ‘grote leider’ in de gaten in Noord Korea.. Het schijnt dat hij ondergedoken zit..

Ik heb volgens mij nou wel weer genoeg gezegd..
Dit was het voor nu..

Groeten,
Rogier..

Advertenties

6 reacties op ‘RHTV,RTHVLive en Revolutionaironair..

 1. Beste Rogier, ik geef het 90% kans dat dit niet de echte Micha Kat is die op je reageert. En dat is vervelend, als mensen gaan doen alsof ze iemand anders zijn. Van welke kant ze ook komen, het is en blijft gewoon trollen. Skype/bel/mail de echte Micha gewoon even. Jonas J.

  Like

 2. Ik snap niet zo goed wat ik fout heb gedaan om zo’n reactie te krijgen..

  Jammer vind ik het wel, maar ieder zijn eigen pad.. Ik vond het in ieder geval een fijne samenwerking, jammer dat jij er anders tegenaan kijkt..

  Het is jou show en het is je gegund.. Ik wens je veel succes ermee.. Mijn steun heb je en zal je ook altijd krijgen, al is er een frictie vanwege bepaalde omstandigheden..

  Groeten,
  Rogier

  Like

 3. Hoi Micha..

  Het is niet de bedoeling om eer op te strijken.. We hadden een telefoongesprek, waarop jij me belde, en ik dus voorstelde om een alternatieve media meeting te houden.. Jij vond het een beter idee om een radioshow te beginnen, waarop ik ja had gezegd..

  Dat bedoelde ik te zeggen met;
  >Ik had het Micha voorgesteld, en hij vond een radioshow een beter idee.. Dat ik af en toe te gast mag komen, en ik had ja gezegd op dat voorstel, wetende dat zo’n meeting weinig zin heeft..<

  Ik heb ook geen zin in ruzie, het is jou show; als je mij niet te gast wil hebben, prima..

  Like

 4. Hé Rogier het was niet jouw idee. Het idee kwam van mij af. Je mag blij zijn dat je mee mag doen via mij. Ik ben wel journalist en wil je wel helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s